natasja

Natasja

OOkay, ik zal mij dan ook maar even voorstellen, ik ben Natasja, geboren en getogen in Schiedam.
Ik woon gezellig samen met mijn schatjes, een hond en vier katten.
Ik heb zelf geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst nog brengt, anders ben ik heel gelukkig met mijn twee neefjes. Ik werk als boekhoudster bij een kassenbouw- en sloopbedrijf en heb het daar erg naar mijn zin (ik werk er niet voor niets al jaren).

Mijn passie voor boeken begon al op een vrij vroege leeftijd.
Zover ik het mij kan herinneren zat ik altijd al met mijn neus in de boeken. Maar vanaf een jaar of 14 begon de interesse in de historische genre met name de Candelights.
Al gauw daarna kwamen de vertaalde historische romans van Kathleen Woodiwiss, Catherine Coulter, Johanna Lindsey enz.
Maar om mijn interesse in bepaalde genre meer uit te breiden, ben ik overgestapt naar de engelstalige romance.
Een zeer slechte beslissing, nu ben ik zo verslaafd aan het engels, dat ik nauwlijks meer een nederlandstalig boek aanraakt.
En de keuze in het engels….OMG, er gaat een hele nieuwe wereld open, de super mooie covers, de originele humor..heerlijk.
Nu is mijn verslaving zo groot dat mijn boekenkast de hele muur in mijn zijkamer in beslag neemt.
Een echt juweeltje, al zeg ik het zelf.
Mijn droom is om ooit mijn eigen bibliotheek te hebben, een kamer vol met boeken, een heerlijke stoel/sofa om mezelf in te nestelen en weg te drome in een wereld vol heerlijk Alpha mannen.

Toen mijn vriendin Marisa vertelde van haar nieuwe website en wat de bedoeling was, aarzelde ik geen moment en bood mijn hulp aan om haar informatie te verschaffen van de boeken.
Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik verbaasd was toen ze voorstelde om met zijn tweeën verder te gaan, onze boekenkast zijn aardig identiek en zo is eigenlijk deze website ontstaan.
Ik weet zeker dat we er enorm veel plezier in gaan hebben.

Uiteraard heb ik favoriete auteurs die in de loop van de jaren mijn aandacht hebben getrokken (o.a. Christine Feehan, Karen Marie Moning, Susan Sizemore, J.R. Ward, Sylvia Day, Alyssa Day, Lynn Viehl, Sherrilyn Kenyon, Kinley MacGregor, Shayla Black, C.T. Adams & Cathy Clamp en C.L. Wilson).
Qua genres lees ik eigenlijk van alles, paranormal, erotica, fantasy, historisch en ga zo maar door.

Volgens mij heb ik alles wel zo´n beetje verteld, maar mochten jullie nog wat willen weten of ideetjes hebben, dan kunnen jullie mij bereiken op het volgende e-mailadres: natasja@romanticbooksquare.nl

Je kan ook mijn blog bezoeken voor mijn reviews en andere dingen over boeken.
Veel liefs,

Natasja

home