Living in our fantasy is een gedeelte van onze site waar eigen geschreven verhalen staan. Wij willen er daarom op wijzen dat er dus geen stukken tekst gekopieerd mogen worden zonder toestemming van degene die het geschreven heeft. Er kunnen verhalen tussen staan die in de formule van fanfiction geschreven zijn,  dit houd in dat de verhalen gebaseerd zijn op bestaande boeken, waar totaal geen rechten aan verleend kunnen worden. De hoofdverhaallijn blijft © aan de originele auteur !!!!! Dit zijn dus gewoon fun verhalen, waar niks mee gedaan word. 

De verhalen die hier staan zijn puur gericht op entertainment voor mensen die van boeken houden, graag een verhaal lezen en voor mensen die graag zelf een varhaaltje wil krabbelen.

Zo dat was even het hele © gedeelte hahahaha laten we nu maar eens kijken wat we allemaal hebben. Om de pagina’s persoonlijker en duidelijker leesbaar te maken zullen ze een ander lay-out hebben dan de rest van de website. Dus kijk hier onder van wie je wat wil lezen en hopelijk geniet je net zoveel van deze fantasieën als van de erkende auteurs.

Veel liefs

Natasja & Marisa

Pirate Lady

Marisa