Danielle d'Arville is de beschermelinge van de Engelse koning Edward III. Op zijn bevel moet ze trouwen met haar aartsvijand Adrien MacLachlan, de legendarische Schotse ridder die haar geliefde kasteel in Frankrijk heeft vernietigd.

Nu is Danielle de tegenstribbelende echtgenote van de arrogante edelman, gevangen in een huwelijk dat geen van beiden wenst. Maar als Danielle voor het eerst in de sterke armen ligt van de man die ze veracht, wordt zij onverwachts bezeten door een vurige hartstocht.

Adrien MacLachlan kan zich niet veroorloven zijn koppige vrouw, met haar smaragdgroene ogen en het bloed van Franse koningen in haar aderen, te vertrouwen. Toch kan Adrien niet ontkennen dat hij zijn jonge, sensuele bruid begeert. En zijn ongecontroleerde verlangens worden steeds heftiger van aard. Zal Adrien zijn Danielle tot overgave kunnen dwingen? Op het slagveld van de liefde is immers alles geoorloofd.

 

Danielle D'Aville, the ward of Edward III, was sworn to obey the King's order to marry her enemy Adrien MacLachlan, the legendary Scot who masterminded the fall of Danielle's beloved home, Aville. Suddenly she was the arrogant knight's reluctant wife, pledged to a marriage neither desired. But swept off to his castle in the Scottish highlands, and into his strong embrace, Danielle was soon possessed by a raging passion for the husband she had vowed to despise.

Natasja Marisa